Uklanjanje i vraćanje soba i objekata
Uklonjene sobe i objekti ostaju u povijesti i mogu se vratiti. Što se događa s otvorenim zadacima.
Za koga je: Vlasnici i voditeljiKleenee ništa ne briše zauvijek: uklonjene sobe i objekti nestaju iz pregleda i zadataka, ali povijest ostaje i možete ih vratiti.
Uklanjanje sobe
Na stranici objekta pritisnite Ukloni pokraj sobe i potvrdite s Da, ukloni. Otvoreni, započeti i vraćeni zadaci za tu sobu se otkazuju.
Vraćanje sobe
Uklonjene sobe su na dnu stranice objekta, pod Uklonjene jedinice. Pritisnite Vrati. Ako ste u međuvremenu dodali sobu istog naziva, najprije jednu od njih preimenujte.
Uklanjanje objekta
Ukloni objekt uklanja objekt sa svim sobama i otkazuje njihove otvorene zadatke. Vraćanjem objekta vraćaju se i sobe uklonjene zajedno s njim, ali ne i one koje ste ranije uklonili zasebno.
Posljednji objekt ne može se ukloniti. Ako želite prestati koristiti Kleenee, pogledajte Upravljanje pretplatom.